Programok, szórakozás > VESZPRÉM témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Programok, szórakozás > 9 weboldal. Kategória leírása: Események, programok, rendezvények Veszprémben.
Szponzorált linkek
Veszprémi Ünnepi Játékok
http://www.veszpremfest.hu/

A Veszprémi Ünnepi Játékok egy olyan zenei, kulturális nagyrendezvény, amely a zenei műfajok között, nem egy műfaj mellett megkötve magát a legmagasabb minőséget kívánja bemutatni nézőinek évről évre.

Veszprémi Ünnepi Játékok
Veszprémi Utcazene Fesztivál
http://www.utcazene.hu/

Veszprémi Utcazene Fesztivál. Programok. Galéria. Info. ...

Veszprémi Utcazene Fesztivál
cellcup.hu
http://www.cellcup.hu/

A rendezvény helyszíne az elmúlt évek sikereire való tekintettel ismét a Magyar kézilabdázás fellegvára, a BALATON melletti VESZPRÉM városa , amely a világhírû MKB VESZPRÉM KC otthona.

cellcup.hu
Programok
http://www.utisugo.hu/telepulesek/veszprem

A hagyományos idegenforgalmi idényben, tavasztól őszig valóságos fesztiválváros Veszprém.

Programok
A veszprémi Petőfi Színház havi műsora
http://www.petofiszinhaz.hu/Eloadasok/Havi-musor

A színház 1920 óta viseli Petőfi Sándor nevét. Állandó színtársulata 1961. október 13-án tartotta első előadását, amikor Jókai Mór és Földes Mihály A kőszívű ember fiai című drámáját vitték színpadra. 1971-ben Latinovits Zoltán volt a színház rendezője. A színházat születésekor az építészeti, művészeti igényesség, korszerűség jellemezte. Napjainkban ehhez a történelmi hűséghez való olyan törekvés társul, mely a kor színháztechnikájának befogadására is képessé teszi az épületet. A népességszámában, városi és regionális funkcióiban meggazdagodott város pezsgő színházi élete ma már méltóan csatlakozik a színház építészeti- és társművészeti gazdagságához.

A veszprémi Petőfi Színház havi műsora
Veszprémi társkereső
http://love.hu/veszpremi-tarskereso

Aki (társat) keres,(és veszprémi) az talál! Lehet, hogy akit keresel, éppen a Love.hu társkeresőn vár rád? Ezt csak akkor tudod meg, ha aktívan jelen vagy, keresgélsz, nézelődsz, böngészel. A szégyellős hozzáállást itt érdemes levetkőzni, hiszen a kapcsolatfelvétel számtalan módját kínáljuk a könnyebb ismerkedés érdekében, hogy a felhasználókat összehozzuk egymással. A legegyszerűbb, hétköznapi levelezésen túl a kacérabbak küldhetnek egymásnak flörtöket, de chat és videocsevegő is rendelkezésre áll a párkereséshez.

Veszprémi társkereső
Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark
http://hu.wikipedia.org/wiki/Veszprémi_Állatkert

A veszprémi vadaspark - a debreceni után néhány hónappal - harmadikként alapított állatkert hazánkban a Fővárosi Állat- és Növénykert után; az egykori szeméttelep helyén jött létre, mindössze 5 hónap alatt felépülve, és 1958. augusztus 1-jén nyitották meg, Kittenberger Kálmán Úttörő Növény- és Vadaspark néven.

Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark
Zene és tánc határok nélkül - Veszprém
http://www.onkornet.hu/cikk.html?cikk_id=2698

A Veszprémi Játékok nemzetközi gyermekművészeti fesztivált október 4-8. között rendezik meg a megyeszékhelyen.

Zene és tánc határok nélkül - Veszprém
Társkeresés Veszprém és környékén
http://www.ratalalsz.hu/tarskereso-veszprem

Társkeresés Veszprém lakhelyű párkereső személyekkel, nézd meg Őket a Ratalalsz.hu párkereső oldalon. Ők azok a párkeresők és társkeresők akik Veszprém és környékén élnek.

Társkeresés Veszprém és környékén
Hirdetések
Oldal leírása
veszprem.wyw.hu: Veszprém katalógus - veszprémi információk. Veszprém várossal kapcsolatos hasznos linkek kézzel szerkesztett válogatott gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 213 válogatott Veszprém témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 213 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 3360